ReclameBekijken.nl
Geld verdienen met het bekijken van reclame

Tips...

Heb je vragen? Kijk dan hier.

Hoe moet ik beginnen om geld te verdienen met reclame? Wat is de beste manier om geld te verdienen met advertenties? Lees het op deze pagina.

Blijf doorgaan

De eerste week lijkt het geld verdienen misschien niet zo snel te gaan, maar na een tijdje zul je zien dat het steeds vlotter gaat. Het kan dus even duren voordat je je eerste uitbetaling hebt aangevraagt. Hou daarom vol en ga ermee door!

Maak een aparte e-mail

Het wordt aangeraden om een apart e-mail adres aan te maken. Hierdoor zal je geen last hebben van de reclame op je privé mail. Google Mail, welke gratis is, kan hiervoor bijvoorbeeld gebruikt worden. Aanmelden is gratis en je kan direct beginnen met geld verdienen!

Meld je aan bij meerdere spaarsites

Als je snel geld wilt verdienen is het handig om je aan te melden bij meerdere spaarsites. Voor iedere aanmelding krijg je een vergoeding. Dit is meestal 1 à 2 euro. Hierdoor heb je al gauw dertig euro. Dus waar wacht je nog op? Aanmelden is gratis!

Controleer je spam folder

Controleer regelmatig je spam folder. Het kan soms voorkomen dat bepaalde reclame-mailtjes in de spam folder terecht komen. Dit zou natuurlijk erg zonde zijn want hiermee loop je geld mis. Kijk het dus regelmatig na!

Koop online producten via de spaarsites

Als je van plan bent om iets online te kopen, doe dit dat via de spaarsites. Hiervoor krijg je een extra vergoeding op je account gestort waarmee je dus door je aankoop geld verdient. Helaas is het niet altijd mogelijk om via spaarsites iets te bestellen. Het zou handig zijn dit voor iedere aankoop te controleren.

Controleer regelmatig je e-mail

Omdat er iedere dag mailtjes binnen komen is het handig om regelmatig je mail te controleren. Minimaal één keer per dag is voldoende. Na een paar dagen verlopen de eerste paar mailtjes en kan je er geen vergoeding meer voor ontvangen, zonde! Dus als je geld wilt verdienen.. controleer het liefst dagelijks je e-mail.

Top 5

Hieronder is een Top 5 van alle spaarprogramma's weergegeven. Meld je overal aan en verdien direct € 31,-.

1. EuroClix

2. Ipsos i-Say

3. YouGov (ook op Android)

4. Maximiles

5. Mobrog

Kijk hier voor de volledige lijst.

Copyright © 2014 - 2022