Veelgestelde vragen

Geld verdienen door alleen maar reclame te bekijken? Hoe werkt dat dan precies..?

Kijk voor het antwoord hier.

Contact

Indien u vragen heeft die hier niet tussen staan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@reclamebekijken.nl.

Is het echt allemaal gratis?

Op het eerste ogenblik lijkt het misschien oplichterij. Geld verdienen met reclame bekijken? Waar komt het geld vandaan dan? (Een antwoord daarop is hier te vinden). Kort gezegd, het antwoord is: Ja, het is echt gratis. Dus meld je vandaag nog aan en begin geld te verdienen met advertenties kijken!

Hoe word ik uitbetaald?

De spaarsite’s zijn allemaal Nederlandse bedrijven en betalen uit door het verdiende geld op uw rekening te storten.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Bij sommige spaarsite’s zul je je persoonlijke gegevens in moeten vullen. De gegevens worden gebruikt om de reclame goed terecht te laten komen. Als er een bepaalde reclame is die bedoeld is voor mensen die wonen in de provincie Utrecht, weten ze naar welke mensen ze de reclame toe kunnen mailen.
De persoonlijke gegevens worden veilig bewaard in een database en zullen niet aan derden worden gegeven! Ook zal je geen reclame via de post ontvangen maar natuurlijk alles via de mail.

Waar komt het geld dan vandaan?

De bedrijven willen dat de consumenten de producten zien die ze verkopen. Er wordt geld uitgegeven om reclame te maken op de televisie, in de krant.. en ook om reclame via de mail te verspreiden! Het bedrijf vraagt aan een spaarsite (bijvoorbeeld EuroClix) of zij de reclame kunnen rondsturen. De spaarsite krijgt in ruil hiervoor geld. Een deel van dit geld krijg jij omdat je de reclame aangeklikt hebt in de reclamemail van de spaarsite!